Полузащитник на „Лудогорец” става част от „Берое”

Полузащитник на „Лудогорец” стана част от „Берое”

Полузащитникът Александър Василев беше преотстъпен на "Берое" от "Лудогорец" за предстоящия сезон. Той става четвъртото ново попълнение на старозагорци през летния трансферен прозорец. Василев ще започне подготовка с "Берое" на 15 юни.

Първата официална тренировка на тима ще се проведе от 18 часа на спортна база "Берое", съобщиха от клубния сайт.

Александър Василев е роден на 27 април 1995 г. в Стражица, като юношеската си кариера започва в местния "Левски". Впоследствие преминава и през детско-юношеската школа на "Видима-Раковски" (Севлиево) и "Чавдар" (Етрополе), като с последните подписва и първия си професионален договор през 2012 г. В същия сезон изиграва 23 срещи, защитавайки екипа на "Чавдар", в които се разписва веднъж. През сезон 2013/14 става част от втородивизионния "Калиакра" (Каварна), като във визитката си има записани 24 двубоя с едно попадение.

През лятото на 2014 г. се присъединява към шампиона "Лудогорец", като в последните два сезона при разградчани е записал 20 срещи и едно попадение в първия отбор и 14 двубоя и 2 гола за втория състав. Преминал е през всички юношески формации на националния отбор по футбол, а от 2013 г. насам е младежки национал, записал 8 срещи с "лъвовете".

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД