"Берое" представи новия си официален екип

"Берое" представи новия си официален екип

Клубният сайт на ПФК "Берое" представи новия официален екип, с който отборът ще играе през сезон 2016/17 г. В началото на май клубът демонстрира юбилейния си екип, който ще бъде втори за новия сезон. Фланелката е на цена 45 лв.

Тя е пусната в продажба на 27 юни единствено в официалния фен магазин на клуба, който се намира на стадион „Берое“.

Беройци ще излязат за първи път новия екип по време на двубой от Лига Европа срещу „Радник“ (Бийелина, Босна и Херцеговина) на 30 юни в Стара Загора.

Екипът отново е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. Той е създаден с духа на шампионския екип от преди точно 30 години и освен това е допълнен от ключовите елементи от юбилейната фланелка. В него са вградени и два специални елемента, които носят атмосферата на стогодишнината на „Берое“.

Освен специалната емблема за юбилея на гърдите, на гърба на фланелките е бродиран слоганът за вековния юбилей – „100 години Светът е Берое“. Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барса от герба на Стара Загора.

flanelka igrachi

Том с новия екип

flanelka closeup

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)

Теми: