Възлови кръстовища в Стара Загора остават без светофари за два часа

Заради профилактика на „ЕВН Електроразпределение“ ЕАД, на 14 юли от 9:00 до 11:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването на светофарните уредби на възлови кръстовища в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Общината.

traffic lightЗа посочения период без светофари ще бъдат кръстовищата на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и бул. „Цар Симеон Велики“, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и ул. „Ген. Гурко“, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и ул. „Христо Ботев“.

Община Стара Загора призовава водачите да шофират с повишено внимание в указаните участъци, както и да спазват стриктно вертикалната и хоризонталната пътна сигнализация.

infoz autor www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор