Две автобусни линии в Стара Загора временно са с променен маршрут

Във връзка с извършване на строително–монтажни работи по „Реконструкция на кръстовище на ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“, на 21 и 22 юли автобусни линии № 3 и № 8 ще се движат по обходен маршрут, както следва:

•    За движещите се от запад на изток – от кръстовището на чешмата „Три Чучура“ по северната лента на бул. „Цар Симеон Велики“, бензиностанция „ОМВ“, по ул. „Одринска епопея“, ул. „Георги Христов“ (под 13-о Основно училище), ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Славянски“.
•    За движещите се от изток на запад – бул. „Славянски“, ул. „Одринска епопея“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Димчо Стаев“, бул. „Цар Симеон Велики“.

Спирки Казански, 13-о ОУ (от южна страна) и Христо Ботев (от северна страна) няма да обслужват автобусни линии № 3 и № 8. Обособени са временни спирки по обходните маршрути.

Автобусите, движещи се по направление към кв. „Железник“, след спирка „Орфей“, ще спират на спирка „Чая“. Автобусите, преминаващи по бул. „Славянски“, ще спират в изградените уширения, на които са монтирани знаци, указващи автобусни спирки.

55 avtobusa 1 copy

infoz autor www.infoz.bg

Теми: