В продажба са новите абонаментни карти за домакинските мачове на "Берое"

ПФК "Берое" пусна в продажба абонаментни карти за домакинските срещи през сезон 2016/17 г. Картите се продават в официалния фен магазин на "Берое", който се намира на стадиона под Аязмото, съобщиха от клубния сайт.

Работното му време е всеки ден (10:00 до 13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на "Берое" през предстоящия сезон и срещите от турнира за Купата на България, които се играят в Стара Загора. Притежателите на абонаментни карти получават отстъпка между 20% и 40% от цената на билетите.

В продажба са три вида карти:

  • стандартна, която е на цена 80 лв.
  • VIP карта - за възрастен с паркомясто на цена 500 лв.
  • детска VIP карта на цена 100 лв. (Валидна е за лица до 18 г.).

Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на "Берое" от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първия домакински двубой за сезона ще бъде на 13 август от 19 часа, когато "Берое" приема "Верея" в мач от 3 кръг на Първа лига. В първия кръг от новото първенство зелено-белите трябваше на посрещнат на свой терен "Лудогорец", но срещата е отложена, заради участието на отбора на Разград в Шампионска лига.

Стандартна карта

VIP карта

Детска карта

infoz autor www.infoz.bgТеми: