Изплатени са декемврийските заплати на работещите в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович"

На 25 февруари са преведени заплатите за декември на всички лекари и медицински сестри в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора. Месечните възнаграждения са изплатени в пълен размер, съобщи изпълнителният директор доц. д-р Йовчо Йовчев. Средствата за тях са осигурени от плащанията за дейност за месец януари.

Заплатите за последния месец на 2014 г. трябваше да бъдат платени до 20 февруари, но се забавиха с няколко дена, защото и до този момент по сметките на болницата не са преведени изравнителната субсидия от Министерството на здравеопазването и надлимитните средства от НЗОК. След тяхното постъпване ще започне изплащането и на заплатата за януари 2015 г.

Ръководството на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" припомня, че декемврийските заплати на санитарките бяха изплатени на 16 февруари 2015 г.

Автор: Венета Асеноваbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор