Вечните песни на България ще звучат в Стара Загора

„БГ мюзик къмпани” и импресарска къща „Вер-ди Арт“ организират незабравим рок концерт „Вечните песни на България“. Най-обичаните български певци се обединяват, за да съхранят и предадат на новите поколения българската рок музика и култура.

Концертът в Стара Загора ще се състои на 1 септември 2016 г. от 20:00 часа на Летния театър.

Данчо Караджов от група „Сигнал”, Милена Славова, Стенли от група „Тангра”, Дичо от група „Д2” и Валди Тотев от група „Щурците” ще участват в голямото музикално събитие на 2016 г. - "Вечните песни на България".

Публиката ще има възможност да се наслади на незабравими хитове като: „Да те жадувам”, „Може би”, „Сбогом”, „Сляп ден”, „Клетва”, „Две следи”, „Рок в минало време”, „Среща”, „Нашият град”, „Богатство”, „Любовта, без която не можем”, „Жулиета”, „Ха-ха”, „Истина” и много други.

Телефонът за резервация на билети е 0898 293951. Цените на билетите са: 10, 12, 15 и 20 лева. За колективни посещения (над 10 души) се правят отстъпки.

Продажбата на билети на касата пред Синдикалния дом започва от 15 август 2016 г.

rock2

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24