Хитовият спектакъл "Арт" ще гостува в Стара Загора

Хитовият спектакъл "Арт" ще гостува в Стара Загора

Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров ще гостуват на сцената на Държавна опера - Стара Загора с хитовия спектакъл по пиесата на световноизвестната французойка Ясмина Реза "Арт". Той ще бъде представен на 21 септември от 19:30 часа.

„Арт” е и единствената пиеса от Европа, която се е задържала цели пет сезона на Броудуей. Тя трябва да се гледа и слуша много внимателно, да се следи всяка дума от блестящия текст на Ясмина Реза, представен от тримата любими бюлгарски актьори.

„Спектакълът със сигурност ще бъде най-истинският, защото е почти точно отражение на реалните отношения между трима ни” - разказва Владимир Карамазов.

Какво става, когато благодарение на една картина трима приятели осъзнават колко са различни и това води до тотален срив в отношенията им? Този въпрос е в основата на „Арт". Едно бяло платно на бели ивици изважда всички особености на характерите им, разделя ги и в крайна сметка издига отношенията им на ново ниво, за да докаже, че въпреки всички различия, истинското приятелство е най-важното.

За колективни посещения (11 души) има отстъпки.
Заявки: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Билети: 0887 240451, 0887 111 244, 0893 995962 - доставка на място
www.art-theatre.alle.bg

www.infoz.bg

На подобна тема