Ушу Стара Загора

30-годишнината на Ушу в Европа ще бъде отбелязана в Стара Загора

Европейската федерация по Ушу (EWUF) съобщи на официалния си сайт, че 30-та годишнина на Ушу в Европа ще бъде отбелязана в Стара Загора. Европейското първенство ще се проведе от 16 до 22 май 2015 г. в общинската спортна зала "Иван Вазов“. За събитието се очакват близо 1000 спортисти, треньори и делегати от 30 държави.

За това информира членът на Изпълнителния съвет на Европейската федерация Маноил Манев, който е също и председател на Инициативния комитет за провеждане на събитието.

"Имаме голяма подкрепа от областната и общинската администрация в града за провеждането на това събитие. Китайската Ушу асоциация изпраща делегация за демонстрации, поканили сме да участват и четирима от най-големите майстори в този спорт“, пише в обръщението си Раймонд Смит.

През лятото Стара Загора ще бъде домакин на още две европейски първенства - по лека атлетика - отборно и по футбол за младежи.

 barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор