Мини Марица-изток ЕАД

"Мини Марица-изток" ЕАД поздравява старозагорци за Деня на Стара Загора

Посрещнете празника с удовлетворение от постигнатото, с отговорност пред настоящето и с вяра в бъдещето! – това пожелава изпълнителният директор на "Мини Марица-изток" ЕАД Андон Андонов на жителите и на ръководството на Община Стара Загора.

Уважаеми господин Тодоров,
Уважаеми господин Христов,
Уважаеми жители на Стара Загора,

За мен е чест да Ви поздравя по случай Пети октомври - Деня на Стара Загора. Ден с непреходно значение, ден, който в годините се превърна в символ на общите усилия за единство и развитие, на целеустременост и просперитет.

Историята на Стара Загора е достойна за уважение, извор на самочувствие и оптимизъм. Далече назад във времето се корени непобедимият и борбен дух на старозагорци, всеотдайната им и емоционална привързаност към родното място. Този богат исторически и духовен град с бърз и устойчив темп се развива и се превръща в модерен европейски център на икономиката, културата и спорта.

Посрещнете празника с удовлетворение от постигнатото, с отговорност пред настоящето и с вяра в бъдещето.

Желая на всички здраве, светли и успешни дни, неизчерпаема енергия за добри дела и благополучие!

С уважение,

Андон Андонов
Изпълнителен директор
на "Мини Марица-изток" ЕАД

mini maritsa iztok rudnik

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24