Мини Марица-изток ЕАД

"Мини Марица-изток" ЕАД поздравява старозагорци за Деня на Стара Загора

Посрещнете празника с удовлетворение от постигнатото, с отговорност пред настоящето и с вяра в бъдещето! – това пожелава изпълнителният директор на "Мини Марица-изток" ЕАД Андон Андонов на жителите и на ръководството на Община Стара Загора.

Уважаеми господин Тодоров,
Уважаеми господин Христов,
Уважаеми жители на Стара Загора,

За мен е чест да Ви поздравя по случай Пети октомври - Деня на Стара Загора. Ден с непреходно значение, ден, който в годините се превърна в символ на общите усилия за единство и развитие, на целеустременост и просперитет.

Историята на Стара Загора е достойна за уважение, извор на самочувствие и оптимизъм. Далече назад във времето се корени непобедимият и борбен дух на старозагорци, всеотдайната им и емоционална привързаност към родното място. Този богат исторически и духовен град с бърз и устойчив темп се развива и се превръща в модерен европейски център на икономиката, културата и спорта.

Посрещнете празника с удовлетворение от постигнатото, с отговорност пред настоящето и с вяра в бъдещето.

Желая на всички здраве, светли и успешни дни, неизчерпаема енергия за добри дела и благополучие!

С уважение,

Андон Андонов
Изпълнителен директор
на "Мини Марица-изток" ЕАД

mini maritsa iztok rudnikbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор