Благотворителен турнир по дартс събира средства за социален дом

Благотворителен турнир по дартс събира средства за социален дом

Петият открит турнир по дартс за Купа Стара Загора ще се проведе на 8 октомври в общинската спортна зала „Иван Вазов“. Организатори на турнира са Дартс клуб „Мълния“ и Община Стара Загора, съобщиха от пресцентъра.

"Това е първият благотворителен турнир по дартс в България" - съобщи Николай Стоилков, председател на Дартс клуб „Мълния“.

Записването за участие в турнира ще бъде до 10:30 часа, а началото е в 11:00 часа. За откриването му е поканен кметът Живко Тодоров.

Желаещите да участват заплащат индивидуална такса от 10 лв. Състезанията, отделно за мъже и жени, ще се проведат по схема двойна елиминация: 3 от 5 лега (победители) и 2 от 3 лега (победени). Финалът е само един – 4 от 7 лега.

Всички средства, събрани от такса участие и дарения, ще бъдат предоставени на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Теофано Попова“ в Стара Загора.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор