"Берое" излиза в сряда срещу "Сигал" (Прищина)

Баскетболистите на "Берое" ще се изправят на 12 октомври срещу шампиона в Балканската лига "Сигал" (Прищина) в първа среща от група А на Балканската лига. Двубоят е от 18:00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора“. Билетите за мачовете на "Берое" от сезон 2016/17 остават на цена от 5 лева.

ПубликаТова обявиха от ръководството на клуба. И през тази година деца и ученици до 18 години ще влизат на мачовете с билети по 3 лева. Децата до 12 години трябва да са с придружител.

За разлика от миналата година обаче като вход няма да могат да бъдат използвани картите за членство от Националния фенклуб на "Берое“. През миналата година от ръководството на баскетболния клуб направиха жест към феновете на футболния тим и картата можеше да бъде използвана като пропуск за двубоите на зелено-белите, съобщиха от пресцентъра на баскетболния клуб.

Всички приходи от продажбата на билети отново ще използват за развитието на детско-юношеската школа на клуба. През тази година от клуба отчитат сериозен интерес от страна на децата в Стара Загора към баскетболни занимания.

www.infoz.bgТеми:

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор