ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на хората от село Памукчии

ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на хората от село Памукчии

Общинското ръководство на ГЕРБ – Стара Загора зарадва жителите на село Памукчии с подарък по повод Петковден – ден, който се чества и като празник на населеното място. Дарението, мултимедиен проектор, връчи общинският съветник, който отговаря за селото, Ангел Филипов.

Кметът на село Памукчии Георги Празов приветства поредния жест, който прави общинското ръководство на ГЕРБ. Благодарение на подкрепата и на добрата комуникация беше извършена санитарна сеч на храстите около разклона на пътя за селото. Реновирана е също и част от пътната инфраструктура.

„От Народно читалище „Христо Ботев“ споделиха преди време с мен желанието на жители на село Памукчии за закупуване на мултимедиен проектор, с който да бъдат правени безплатни вечерни прожекции на любими български филми. За мен е радост днес, по повод празника ви, от името на ГЕРБ – Стара Загора да ви направя този подарък“ - каза Ангел Филипов.

„Трябва ни българското, защото това ни обединява. В навечерието на предстоящите президентски избори на 6 ноември 2016 г. е важно да сме заедно, да мислим за бъдещето. Имаме най-добрата кандидат-президентска двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Убеден съм, че те ще работят, за доброто на страната ни“ - допълни Ангел Филипов.
Празникът в старозагорското село събра на площада в центъра десетки жители и гости на Памукчии.

 

www.infoz.bgИнструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД