В Стара Загора ще бъде изнесена безплатна лекция в сферата на хардуера и електрониката

В Стара Загора ще бъде изнесена безплатна лекция в сферата на хардуера и електрониката

Безплатна лекция на тема „Първи стъпки в света на хардуера и електрониката“ ще бъде изнесена в Стара Загора на 15 ноември от 19:00 часа в споделеното работно пространство ZaraLab (ул. „Александър Батемберг №28).

Събитието е първата от поредицата срещи със специалисти, които ще споделят своя опит в областта на хардуерните технологии и електрониката. По време на лекцията ще бъдат разгледани основите на електрониката, някои нейни основни направления и ще бъдат дадени съвети на начинаещите.

Лектор е Кирил Сотиров. Занимавал се е с електроника от около 36 години. Завършил е Техникум по електротехника - Стара Загора и ТУ София - електронна техника и микроелектроника. В момента работи в ДЗУ.

Лекцията е напълно безплатна и не се изисква предварителна регистрация.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор