Вечните песни на QUEEN - на сцената на Операта в Стара Загора

На сцената на Държавна опера - Стара Загора ще прозвучат вечните хитове на любимата рок група на поколения зрители QUEEN в изпълнение на оркестъра на Старозагорската опера и рок банда със солист Теодор Койчинов.

dimitar kosevКонцертът „Шоуто продължава“ - QUEEN Tribute ще се състои на 17 ноември от 19:00 часа под диригентството на младия виенски възпитаник Димитър Косев, който е инициатор и ръководител на проекта. Известни са неговите пристрастия към рок музиката и независимо, че е от поколението, което няма как да е израснало с музиката на легендарната група, Димитър Косев смята, че докосването до изкуството на QUEEN те превръща в техен почитател завинаги.

Димитър Косев вече е участвал в подобен концерт с Русенската филхармония и за концерта на 17 ноември е подбрал най-популярните и любими песни на QUEEN, сред които: Bohemian Rhapsody”, The Show Must Go on, Who Wants to Live Forever, We are the Champions, I want to break free, Crazy little thing called love, Somebody to Love, We Will Rock You, Love of My Life. Няма да бъде пропусната и песента Barcelona, която Фреди Меркюри изпълни с Монсерат Кабайе и това сложи началото на „взрив” от последващи дуетина поп и рок певци с оперни звезди.

Barcelona ще бъде представена от солистката на Старозагорската опера сопраното Елена Баръмова и Теодор Койчинов. Оркестрацията на песните e на Пламен Проданов, Свилен Димитров и Димитър Косев.

Вечните песни на Queen

www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber