Incanto и Орлин Горанов представят вечни мелодии в Стара Загора

Италианският квартет Incanto с участието на Орлин Горанов ще изнесат концерт на сцената на Държавна опера - Стара Загора на 19 ноември от 19:00 часа. Те ще изпълнят вечни мелодии от филмовия, опрения и поп репертоар в уникален стил.

Италианският квартет Incanto, съставен от четири оперни певици: Росела Руини, Лаура Челети, Франческа Романа и Клаудия Котичели, които предлагат богат репертоар от вечните мелодии от италианската оперна и филмова класика и поп музика в един елегантен и модерен стил. Те започват да пеят заедно в края на 2010 г., като членове на ансамбъл Div4аs до май 2013.

Участвали са в концерти на най-красивите сцени по целия свят, като Гърция (Атина, Salle de Megaron), Прага (Сметана Хол), Белград (Сава Център Хол), концертирали са в Белгия, Холандия, Дания, Люксембург и Германия), в Русия-Москва.

Пеят заедно с Андреа Бочели от 2010 до 2013 г. под същото име Div4s във Великобритания и Ирландия (Лондон, Манчестър, Бирмингам, Ливърпул, Белфаст и Дъблин), Палма де Майорка (Ono стадион), Лаятико на Театро дел Силенцио, Армения (Ереван), Бразилия (Сао Пауло - Jocckey Club Arena), Букурещ, Дубай, Абу Даби. През май 2013 г. Incanto подготвя нов художествен проект.

Билети могат да бъдат закупени тук.

inCanto

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор