Безплатна лекция по предприемачество в IT сферата ще се проведе в Стара Загора

Безплатна лекция по предприемачество в IT сферата ще се проведе в Стара Загора

В Стара Загора ще се проведе безплатна лекция по предприемачество в IT сферата на 13 декември от 19:00 часа в ZaraLab (бул. “Княз Александър Батенберг” № 28).

Събитието е под името "Пътят от програмист до предприемач - как да го постигнем?". Идеята на инициативата с подобен тип лекции е да популяризира професиите в бранша на дигиталните технологии и предприемачеството сред младите хора в града, които могат да намерят своят път за реализация в България именно чрез тях. Целта на събитието е да привлече всички хора, които се интересуват от темата без значение от тяхната възраст.

Входът е напълно безплатен и не се изисква предварително записване, а по време на лекцията ще бъдат дадени отговори на следните теми:

1. От програмист до предприемач
2. Процес на продажбите на нашите умения
3. Поддържане на връзката с клиента
4. Професионална комуникация
5. Събиране и управление на екип

Лектор е Иван Джеферов. Той е технологичен предприемач, ментор и визионер. Като широкоспектърен ИТ професионалист, той е съосновател на Хакафе Пловдив и на Touch Awesome - бутиково софтуерно студио, препоръчвано от клиенти от цял свят. Иван е съорганизатор на Startup Weekend Plovdiv и създател на първото co-working пространство в Пловдив - Biz Labs. Той е инициатор на първият FinTech инкубатор в страната, който предстои да стартира през 2017 г.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема