Обявен е конкурс за доброволци за кампанията Стара Загора – Европейски град на спорта

До 13 януари се търсят доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Общината обявява конкурс за избор на доброволци, които ще подпомогнат провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта” през 2017 г. Крайният срок е до 13 януари.

Необходими са 15 деца, на възраст между 12 и 17 години, които трябва да обичат спорта, да са комуникативни и да имат възможност да присъстват и участват в церемонии и спортни прояви във връзка с кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Кандидатите трябва да заявят своя интерес за участие на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., не по-късно от 13 януари 2017 г. На 16 януари ще се проведе конкурс в Общинската спортна зала „Иван Вазов“ от 12:00 до 14:00 часа. Той ще протече под форма на събеседване с комисия под председателството на зам.-кмета Красимира Чахова. В нея участват зам.-кметът Иванка Сотирова и експерти от Общината.

Допуснатите до конкурса кандидати ще имат възможност да се представят и да отговорят на въпросите на комисията. На децата, избрани за доброволци, Община Стара Загора ще осигури спортна екипировка, която след приключване на кампанията, ще остане за тях.

Родителите на избраните за доброволци кандидати следва да подадат декларации за съгласие за участие в церемонии и спортни прояви, както и снимки на децата, в рамките на провеждането на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“.

Примерен образец на Формуляр за участие в конкурса за доброволци за кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“

Име и фамилия ...

Възраст ...

Училище ...

Защо искам да бъда талисман на "Стара Загора – Европейски град на спорта – 2017 г." …

имейл и телефон за връзка ...

www.infoz.bg

На подобна тема