Две театрални постановки в Старозагорската опера през февруари

Представят театралната постановка "Малко комедия" в Старозагорската опера

Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански ще гостуват в Старозагорската опера с постановката "Малко комедия" на 21 февруари от 19:30 часа. Едноактните театрални пиеси „Мечка" и „Предложение" наистина са комедии.

blatechkiТе са по-близо до класическия водевил, отколкото до класическата драма от началото на ХХ век. Не случайно Станиславски никога не ги е поставял. В тях няма да откриете велики прозрения за живота на човешкия дух. Те по-скоро са онова, което са пиесите на Паганини - виртуозни партитури за актьорска игра.

И точно поради това, в този проект е ангажирано виртуозно актьорско трио - Асен Блатечки, Калин Врачански и Койна Русева. Целта му е единствено и само забавлението от бляскавите актьорски интерпретации на гениалните Чехови персонажи.

Билети: 0887 240451 и 0887111244 - Кети Ангелова - доставка на място
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.art-theatre.alle.bg

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор