Ще се проведе безплатна лекция за развитието на предприемаческата екосистема

Безплатна лекция на тема "Как да развием предприемаческата екосистема в града си?" ще се проведе на 20 януари от 19:00 часа в споделеното работно пространство Zaralab (бул. "Княз Александър Батемберг" № 28) в Стара Загора.

startup По време на събитието гост-лекторът ще сподели своя опит в областта на създаване на възможности за реализация на младите хора, популяризиране на предприемачеството посредством различни инициативи и проекти и как всеки един от нас може да помогне за този процес.

Гост-лектор е Боян Симеонов от Варна. През последната година работи като мениджър на Beehive Co-Working Space Varna и е съосновател на стартъп компанията Driveness. Завършва бакалавърска степен по Маркетинг и магистратура Реклама и медийни комуникации. Един от хората, които стоят зад културната онлайн медия – Podmosta.bg и музикалния проект Urban Tapes.

Работил като маркетингов консултант на компании от малкия и среден бизнес като Cutty Sark, Vintage House Bulgaria, Marina La Gomera, Marina Puerto Chico Tenerife, Beehive. Боян Симеонов е част от организаторския екип на Startup Weekend Varna, Marketing talks, Startup Europe Week, Startup Stories, Startup Grind and TEDxVarna.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема