Обявен е конкурс за участниците в програмата Еразъм

Евродепутатът ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел обяви конкурс за най-впечатляващ Еразъм спомен, по повод отбелязването на 30-годишнината от създаването на програмата на Европейския съюз за младежки обмени Еразъм.

EP belgiaВсеки, участвал в програмата, може да сподели спомен от преживяното, запечатан в снимка или видео. Конкурсът е отворен до 28 февруари 2017 г.

Авторът на най-впечатляващия кадър ще посети Европейския парламент в Брюксел.

Програмата "Еразъм" е дала възможност на над 5 милиона млади хора да учат чрез студентски обмен в чужбина през последните 30 години.

Всеки, който иска да участва, може да изпрати своята снимка или видео като лично съобщение на фейсбук страницата на евродепутата или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Повече информация за конкурса можете да получите в Европейския информационен офис на Ева Майдел в Стара Загора, който се намира на бул. „Митрополит Методий Кусев“ 5.

www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24