Ръководството на ГЕРБ ще участва в национални форуми в Стара Загора

Сдружение „Граждани за европейско развитие  на България“ и фондация „Ханс Зайдел“ провеждат кръгла маса на тема „Достъпна, ефективна и качествена здравна система“ на 17 и 18 февруари 2017 г. в хотел "Мериан Палас".

Очаква се в събота на форума да присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм“ на 18 и 19 февруари в Старозагорски минерални бани. Форумът се организира със съдействието на фондация „Конрад Аденауер“. Официално откриване е в събота в 09:00 часа в Хотел Спа „Калиста“.

boyko borissovПолитическата академия на Жени ГЕРБ ще бъде официално открита от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, от председателя на дамската организация на партията Ирена Соколова и от кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

Ще бъдат представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова ще представи акцентите в сектор „Образование“. Бившият министър на културата в правителството на Бойко Борисов Вежди Рашидов ще представи панела „Култура, развитие, културни и творчески индустрии“. Бившият енергиен министър Теменужка Петкова ще разясни пред дамите от ГЕРБ какви са мащабите и хоризонтите в сектор „Енергетика“. Данаил Кирилов, председател на правната комисия в 43-ото Народно събрание, ще обясни пред присъстващите кои са съществените законодателни проблеми и възможни правни решения. Председателят на Комисията по енергетика в 43-ото Народно събрание Делян Добрев ще представи темата „Икономически растеж – гарант за повече заетост и високи доходи“. Д-р Даниела Дариткова – председател на Комисията по здравеопазване в 43-тото Народно събрание и д-р Кирил Добрев от ГЕРБ ще обяснят пред присъстващите какви са предизвикателствата в сектор „Здравеопазване“. Лектори на форума ще бъдат и редица изявени политолози, експерти и социолози.

Жени ГЕРБ ще бъдат приветствани от Торстен Гайслер, ръководител на фондация „Конрад Аденауер“ в България.

www.infoz.bg

На подобна тема