Емил Христов е водачът на листата с кандидати за депутати на ГЕРБ в Стара Загора

Председателят на Общинския съвет на Стара Загора и общински ръководител на ГЕРБ Емил Христов е водачът на листата с кандидати за народни представители на партията. Това съобщи пред журналисти в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Emil HristovТака Борисов опроверга тиражираната информация през последните дни, че водач на листата в Стара Загора ще бъде бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова.

"Изрично подчертавам, че го казвам с чувство за хумор, защото се отнасяме с уважение към институциите и към президента Радев. Но Емил Христов е нашият командир на ракетен дивизион, бил е в Афганистан... Той сваля изтребители. Ние сме мажоритарна партия - как един пожарникар от Банкя стара премиер? 100% мажоритарно" - каза Бойко Борисов.

"Залагаме на това, което умеем най-добре в Стара Загора - да работим в интерес на хората, а хората оценяват това, което се прави. Благодаря на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за доверието, което ми гласува! Благодаря на г-н Цветан Цветанов, на г-н Живко Тодоров и на цялата организация за подкрепата, която получавам!" - заяви за www.infoz.bg Емил Христов.

До момента той е единственият известен водач на листа с кандидати за депутати на ГЕРБ на предстоящите избори, който е местно лице.

 

Цялата листа на ГЕРБ с кандидати за депутати от Стара Загора

Венета Асенова | www.infoz.bg

На подобна тема