Кандидатът под № 11 в листата на ГЕРБ - Стара Загора се оттегли

Спас Пеев от Братя Даскалови, който беше под № 11 в листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в 27-и Многомандатен избирателен район се оттегли от предизборната надпревара.

spas peevМотивите си той изложи в личния си профил във Фейсбук: "Както всички знаете, бях под номер 11 в листата на ПП ГЕРБ - същия номер съответства и на номера в бюлетината, с която партията се явява на изборите на 26 март 2017 г.

И като човек, и като общински съветник, винаги съм бил воден от честното и открито вземане на решения. През последните години на избори станахме свидетели на факта, че народни представители биват избирани благодарение на съвпадение на номера за преференция и номера на бюлетината. Аз не искам да бъда избран по този начин и по случайност, и считам това за недостатък на изборната ни система. За мен депутатското място не е самоцел. Като млад човек винаги съм считал, че не трябва да превръщаме изборите в борба за постове и власт.

Убеден съм, че ПП ГЕРБ ще спечели предстоящите избори. Ще работя с открито сърце. Желая успех на всички!

Регистрацията на Спас Пеев е заличена в листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ - Стара Загора, след подадено заявление от негова страна в Районната избирателна комисия.

www.infoz.bg (Снимка: Фейсбук)

Теми: