Младежите и кандидатите за депутати на ГЕРБ подариха на старозагорци мартеници

Младежите и кандидатите за депутати на ГЕРБ подариха на старозагорци мартеници

Над 400 старозагорци получиха на 1 март мартеници от младежите от ГЕРБ и кандидатите за народни представители от партията от областта. В централната пешеходна зона в града те представиха предизборната програма и приоритетите на ГЕРБ за развитието на региона.

Не пропуснаха и да поздравят жителите и гостите на града по повод Баба Марта. „Кампания очи в очи, с позитивизъм, с оптимизъм и с ясни принципи - това е стъпка, която води към доброто управление, такова каквото го предлага ГЕРБ. Днес получихме поздравления и пожелания за успех от стотици наши съграждани, да - не липсваха и упреци, но чрез диалог успяхме да преборим нездравия популизъм, който сипят нашите опоненти“ - казаха младежите от ГЕРБ.

Младите хора са категорични, че традициите трябва да се следват и предават. „За поредна година отбелязваме 1 март с подаряване на мартенички. Традиционно ги изработваме с малчугани от домовете за деца лишени от родителска грижа, но тъй като за нас е важно да имаме стабилно управление, с морал и ясна посока, решихме тази година да е по-различно и да бъдем с нашите кандидати за народни представители, които очи в очи се срещнаха със стотици старозагорци“ - допълниха от младежката структура на партиятa.

Те споделиха и кой от приоритетите за Стара Загора е направил най-силно впечатление на съгражданите им, а именно – продължението на новоизградения парк „Артилерийски“ и изграждането на многофункционална зала там.

„Обяснихме колко е важно да се привличат туристи, защото нашият регион е с богато културно-историческо наследство, имаме чудесни минерални извори, радваме се, че това е заложено в програмата за управление на ГЕРБ за Старозагорско“ - казаха още младежите от ГЕРБ.

ГЕРБ раздават мартеници

www.infoz.bg

Теми: