Баба Марта празнува с децата на Стара Загора в зоопарка

Баба Марта празнува с децата на Стара Загора в зоопарка

Баба Марта беше посрещната в зоопарка на Стара Загора от малки и големи с много песни и добро настроение. В деня на първия пролетен празник всички посетители бяха закичени с мартенички, изработени от мъжете и жените от Дневен център „Св. Св. Козма и Дамян“, и почерпени с лакомства.

Гост на празника беше зам.-кметът Иванка Сотирова. Тя завърза на вратлетата на първите две новородени козлета по една голяма мартеница, за да са здрави и игриви.

Истинско веселие сред децата създаде специално подготвената за празничния ден програма. В нея участваха малките изпълнители от Вокална студия „Усмивки“, Детски танцов състав „Загорци“ и Фолклорна школа „Жарава“ към читалище „Родина - 1860“. Възпитаниците на Детските градини № 34 „Райна Княгиня“, № 10 „Светлина“ и № 23 „Кипарис“ бяха част от пъстрия и шумен празник.

За всички посетители на 1 март входът на старозагорския зоокът е безплатен.

baba marta 1

www.infoz.bg

Теми:

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

Най-четеното от последните дни