Почистиха паметници в старозагорско в навечерието на 3 март

Почистиха паметници в старозагорско в навечерието на 3 март

Младежите от ГЕРБ Стара Загора заедно с кандидатите за народни представители от 27-и Старозагорски избирателен район, общински съветници, членове и симпатизанти на партията се включиха в традиционната мащабна акция за почистване на паметници по случай Националния празник.

Обект на инициативата в Стара Загора бяха зелените площи край Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора", където на 3 март ще бъдат проведени основните тържества за празника. На това място през 1877 г. Самарското знаме и българското опълчение получават бойното си кръщение в ожесточена битка за Стара Загора и свободата на България.

„Провеждаме тази инициатива ежегодно, водени не само от любовта си към природата и желанието да я опазим чиста и красива за децата ни, но и от благоговение пред вековната история на нашия град – именно тя е една от многото причини с гордост да се наричаме българи!“ – каза Радостин Танев, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ в Стара Загора и областен координатор на младежката структура на партията.

В Раднево кандидат-депутатът Димитър Димитров заедно с младежите от ГЕРБ почистиха района около паметника Св. Иван Рилски.
Инициативата беше проведена и още в Казанлък, Павел Баня и други общини от региона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

www.infoz.bg (по информация на пресцентъра на ГЕРБ - Стара Загора)

Теми:

Най-четеното от последните дни