Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора: Ръст на икономиката ще увеличи и заплатите

Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора: Ръст на икономиката ще увеличи и заплатите

„Каквото и да се случи в Народното събрание, ние ще се върнем отново тук, защото това е нашият град. Ще работим така, че да не ни е срам след това като вървим по улиците и се срещаме с вас. Категоричен съм, че в политиката трябва да има морал".

Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов. Той, заедно с колегата си Радостин Танев, се срещна с работещите в старозагорското текстилно предприятие „Наталия".

Според Емил Христов неслучайно образованието е национален приоритет за ГЕРБ, то е такъв и в Стара Загора от 5 години, защото инвестирането в образователна инфраструктура, е инвестиране в бъдещето на нашите деца.

„В тази посока се стремим да стимулираме повишаването на качеството на образование, защото е недопустимо седмокасници да не могат да четат, каквито примери виждаме. Факт е, че практиката парите да следват ученика вече е опорочена. Ефективният начин е парите да следват резултатите, които имат учениците, защото количеството не е качество", допълни Емил Христов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора е категоричен, че когато се говори за повишаване на заплатите и пенсиите – това няма как да се случи без да се увеличи производството, без да се развива икономиката. Ако икономическият ръст, който отбелязваме сега, се запази и през следващите четири години, то наистина може да се говори за значителни увеличения на заплащането.

По време на срещата с работещите в шивашкото предприятие стана ясно, че старозагорци са доволни от управлението на града. Най-важни за тях остават реновираните междублокови пространства и възможността да се възползват от нови паркове и градини. В разговорите си с кандидатите за народни представители те споделиха още, че трябва да се обърне сериозно внимание на неправилно паркираните по тротоарите автомобили.

emil hristov nataliya izbori

www.infoz.bg

На подобна тема