Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора: Ръст на икономиката ще увеличи и заплатите

Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора: Ръст на икономиката ще увеличи и заплатите

„Каквото и да се случи в Народното събрание, ние ще се върнем отново тук, защото това е нашият град. Ще работим така, че да не ни е срам след това като вървим по улиците и се срещаме с вас. Категоричен съм, че в политиката трябва да има морал".

Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов. Той, заедно с колегата си Радостин Танев, се срещна с работещите в старозагорското текстилно предприятие „Наталия".

Според Емил Христов неслучайно образованието е национален приоритет за ГЕРБ, то е такъв и в Стара Загора от 5 години, защото инвестирането в образователна инфраструктура, е инвестиране в бъдещето на нашите деца.

„В тази посока се стремим да стимулираме повишаването на качеството на образование, защото е недопустимо седмокасници да не могат да четат, каквито примери виждаме. Факт е, че практиката парите да следват ученика вече е опорочена. Ефективният начин е парите да следват резултатите, които имат учениците, защото количеството не е качество", допълни Емил Христов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора е категоричен, че когато се говори за повишаване на заплатите и пенсиите – това няма как да се случи без да се увеличи производството, без да се развива икономиката. Ако икономическият ръст, който отбелязваме сега, се запази и през следващите четири години, то наистина може да се говори за значителни увеличения на заплащането.

По време на срещата с работещите в шивашкото предприятие стана ясно, че старозагорци са доволни от управлението на града. Най-важни за тях остават реновираните междублокови пространства и възможността да се възползват от нови паркове и градини. В разговорите си с кандидатите за народни представители те споделиха още, че трябва да се обърне сериозно внимание на неправилно паркираните по тротоарите автомобили.

emil hristov nataliya izbori

www.infoz.bg

Мини Марица изток

На подобна тема

Най-четеното от последните дни