Емил Христов: Промяната идва от икономическия растеж, а не от заблуждаващи обещания

БСП не носи промяна, а само заблуди на хората. В програмата им няма разчет на нищо, а само опит за домогване до властта на всяка цена за постигането на личните им цели.

Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ за 27-и Старозагорски избирателен район Емил Христов. Той и кандидат-депутатите от партията Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев проведоха среща с ръководството и работещите в една от най-големите фирми в Стара Загора, занимаваща се с охранителна дейност, „Кремък“.

Среща в Кремък„Да, хората искат промяна, но да е реална и да им решава проблемите, това искаме ние. Приоритетите, залегнали в управленската ни програма, стъпките за подобряване на здравеопазването, сигурността, енергетиката, за промяната на жизнената среда в градовете ни – те идват от положителен икономически растеж, а не от обещания“ - каза още Емил Христов.

„Най-голямото ми очакване към политиците е да подпомагате бизнеса, така както го правихте и досега в Стара Загора, а не да му пречите целенасочено, както се опитват да правят от едни други партийни организации“ - заяви Митко Йорданов, собственик на охранителна фирма „Кремък“.

По време на срещата стана ясно, че политиците трябва да бъдат близо до хората, както и да се вслушват в гласа на работодателите.

„Преди години, когато идвах при вас за първи път ми беше трудно. Сега идвам с вдигната глава, защoто допринесохме за стопирането на един изключително лобистки Закон за охранителната дейност, който имаше реалната вероятност да съсипе много фирми“ - каза по време на срещата Маноил Манев. Той подчерта, че така се е дало възможност да се работи както трябва и да има диалог при вписването на закони между законодателна власт и бранш.

Кандидатите за народни представители Борис Кърчев и Радостин Танев дадоха подробности за националните приоритети на партията в секторите „Земеделие“ и „Младежки дейности и спорт“. Те обясниха в детайли и какво се е направило в Старозагорско до този момент, както и какво предстои занапред.

www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема