Тренировка "Спорт за всеки" ще се проведе в Стара Загора

Кандидатът за народен представител от 27- ми избирателен район - Стара Загора Анелия Асенова, съвместно с младежите от ГЕРБ, организира събитие под мотото "Спорт за всеки". То ще се състои на 19 март от 11:00 часа в парк „Митрополит Методий Кусев“.

asenovaВ тренировката ще се включат именити старозагорски спортисти и представители на различни местни спортни клубове. Анелия Асенова е европейски шампион по карате, шампион на САЩ, участник в две световни първенства, спортист на годината за Стара Загора през 2010 г.

Участие в събитието ще вземат инструктори от Тае-бо клуб „Аскен“, Николай Станчев – световен шампион по плажна борба, ММА боецът Георги Валентинов, Тихомир Трифонов – балкански шампион по културизъм и фитнес инструктор, Мариан Димитров – вицесветовен и многократен републикански шампион по бойно самбо, Стефан Сандев - инструкторът по бойно самбо заедно с неговия спортен клуб „Недьо Ранчев“, Анастасия Пенчева – инструктор по атрактивния аеробен спорт Кangoo jumps и още много спортисти от Стара Загора.

Стара Загора е един от най-добрите примери - град, в който са създадени възможности за масов спорт, с ясна и последователна политика в тази област, с добра база и с десетки състезания и събития всяка година. Това една от причините да бъде избран за Европейски град на спорта за 2017 г.

Тренировката е подходяща за хора от всяка възраст, без значение дали се занимават активно със спорт или са любители.

www.infoz.bg