Мануела Малеева подкрепя нова благотворителна кауза в Стара Загора

Световноизвестната българска тенисистка Мануела Малеева ще подкрепи нова благотворителна кауза в Стара Загора - реновиране на православния храм "Света Троица".

На 15 март от 11:30 до 13:30 часа на кортовете до стадион "Берое" любителите на тениса ще имат възможно да направят няколко разигравания с най-успешната българска тенис ракета, достигнала 3-то място в световната ранглиста.

За уроците няма да има фиксирана такса. В импровизирана кутия за дарения всеки ще може да остави сума, каквато прецени. Събраните средства ще бъдат предадени на отец Евгений лично от Мануела Малеева след приключване на събитието.

Храмът "Света Троица е емблематичен за Стара Загора - построен през 1863 г. и разрушен почти изцяло през Руско-турската война. Възстановяването на храма е станало възможно с помощта на родолюбиви граждани.

maleeva 1 copy

www.infoz.bg

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

Най-четеното от последните дни