Мануела Малеева подкрепя нова благотворителна кауза в Стара Загора

Световноизвестната българска тенисистка Мануела Малеева ще подкрепи нова благотворителна кауза в Стара Загора - реновиране на православния храм "Света Троица".

На 15 март от 11:30 до 13:30 часа на кортовете до стадион "Берое" любителите на тениса ще имат възможно да направят няколко разигравания с най-успешната българска тенис ракета, достигнала 3-то място в световната ранглиста.

За уроците няма да има фиксирана такса. В импровизирана кутия за дарения всеки ще може да остави сума, каквато прецени. Събраните средства ще бъдат предадени на отец Евгений лично от Мануела Малеева след приключване на събитието.

Храмът "Света Троица е емблематичен за Стара Загора - построен през 1863 г. и разрушен почти изцяло през Руско-турската война. Възстановяването на храма е станало възможно с помощта на родолюбиви граждани.

maleeva 1 copy

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор