Футболни сблъсъци под Аязмото за Купата на ГЕРБ

Турнирът за купата на партия ГЕРБ отново ще събере десетки непрофесионални отбори в Стара Загора. Шестото издание ще се проведе на 18 и 19 март. Организатори и тази година са младежите от политическата партия в града и Фейсбук групата „Футболна Стара Загора“.

footballЖелаещите да демонстрират футболни умения на терена могат да се запишат за участие до 15 март на тел.: 0899 223338 - Ярослав Георгиев и 0895 620755 - Николай Стоев.

Схемата, жребият за разпределянето на отборите и подробностите за провеждането на турнира ще станат ясни на 16 март от 18:30 часа в офиса на партия ГЕРБ - Стара Загора (бул. „Митрополит Методий Кусев” № 5).

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор