Залесяват в три квартала на Стара Загора по случай настъпващата пролет

Младежите от ГЕРБ в Стара Загора реализират тридневна кампания в навечерието на 22 март - Първа пролет, за да обогатят дървесния фонд в града. В три от кварталите в Стара Загора ще бъдат залесени близо 100 броя липи и иглолистни дръвчета.

Кампанията стартира на 18 март от 9:00 часа в кв. „Железник". Залесяване ще се проведе още в кварталите „Самара“ и „Зора“ на 21 и 22 март.

Младежите от ГЕРБ са категорични, че Стара Загора е един от най-зелените градове в страната. „Винаги сме се включвали в инициативите за залесяване, които реализира Община Стара Загора. По повод настъпването на астрономическата пролет, решихме, че с подкрепата на кварталните структури на ГЕРБ ще допринесем за зеленото богатство на града ни“ - споделят младите хора.

В края на миналата година членове на младежката структура на ГЕРБ засадиха 17 дъба в парк "Зелен клин".

gerb dab 1

www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД