Емил Христов

Ще бъдат подпомогнати над 145 000 двойки с репродуктивни проблеми

Ние никога не даваме големи и неизпълними обещания. Вслушваме се във вашите мнения и полагаме всичко необходимо да решаваме проблемите. Това заяви на среща-разговор със служителите на шивашка фирма в Стара Загора кметът Живко Тодоров.

В нея участваха водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район Емил Христов, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кандидати за депутати.

"Кандидатите за народни представители на ГЕРБ за област Стара Загора са местни хора и това е голямо предимство. Много от водачите на листите на другите партии и коалиции не са от Стара Загора и те не познават добре проблемите и потребностите на общините в региона. Бъдете активни и се надявам да подкрепите Емил Христов и кандидатите на ГЕРБ, защото са се доказали" - призова кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Ако това, което правим с кмета Живко Тодоров в община Стара Загора ви харесва и смятате, че е правилно, подкрепете политиката, която водим. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район Емил Христов.

"Виждаме колко много се промени Стара Загора, благодарение на кмета Живко Тодоров и на подкрепата, която получава от ГЕРБ. Искаме да продължим да помагаме на общината и региона. Не се поддавайте на популистки, неизпълними обещания" - заяви по време на срещата Цветан Цветанов.

Той съобщи, че ГЕРБ има ясна визия за разрешаване на проблема с демографската криза. "Ще подпомогнем над 145 000 български семейства с репродуктивни проблеми като финансираме до 100% инвитро процедурите. Това е реална помощ, политика, която е бърната към проблемите на хората. Досега държавата даваше 15 милиона лева, но те са недостатъчни и не малко общини отделяха средства от бюджетите си, за да подпомогнат двойките с репродуктивни проблеми“ - обясни Цветан Цветанов.

Той увери, че ако ГЕРБ отново управлява, ще продължи Националната програма за саниране на многофамилните жилища. "Това е най-доброто, което директно достига до хората, подобрява условията, в които живеят, и води до чувствително намаления на сметките им за електричество" - каза още Цветан Цветанов.

Кметът Живко Тодоров пое ангажимент пред служителите на шивашката фирма до 10 дена в близост до сградата да бъде изградена спирка на градския транспорт.

На въпрос, свързан с "Бедечка" той припомни, че е наложил 2-годишна забрана за строителство, но част от зелените площи са частна собственост. Нито аз, нито Общинският съвет можем да вземем решение парк ли ще бъде "Бедечка", или ще се изгражда квартал. Това ще се реши на местен референдум, най-вероятно през месец май" - съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Живко Тодоров: Бъдете активни на изборите и подкрепете кандидатите на ГЕРБ

Емил Христов: Ако това, което правим с кмета Живко Тодоров в община Стара Загора ви харесва и смятате, че е правилно, подкрепете политиката, която водим

www.infoz.bg