Младежите от ГЕРБ в Стара Загора засадиха над 100 дръвчета

Младежите и дамите от ГЕРБ дадоха своя принос Стара Загора да стане по-зелена. В рамките на три дни те засадиха 30 дръвчета в междублокови пространства. В парк "Зелен клин" Жени ГЕРБ засадиха 11 чинара и каталпи.

zalesyavane 1Броят им съответства на номера в бюлетината, с който партията се явява на изборите за народни представители на 26 март.

Младежите от ГЕРБ се погрижиха за зеленината в кварталите „Железник“, „Самара“ и „Зора“. По случай Първа пролет те обогатиха дървесния фонд с десетки липи и иглолистни фиданки.

„Стара Загора е зелен град, радваме се, че имаме възможност да допринесем за това“ - споделиха инициаторите. „Много хора от кварталите се включиха в инициативата ни, помагаха ни, обещаха да се грижат за дърветата занапред. Това е най-хубавото за нас – да сме единни е важно“ - подчерта Радостин Танев, кандидат-депутат от ГЕРБ и областен координатор на младежите в Стара Загора.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24