Димитър Танев: Призовавам десните избиратели да подкрепят "Реформаторски блок - Глас народен"

Убеден съм, че ще се поздравим с добър резултат на 26 март, защото социологическите агенции вече ни дават над 5% доверие. Това съобщи водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в Стара Загора Димитър Танев.

dimitar tanev 21Той призова десните избиратели да се мобилизират и да подкрепят коалицията, защото тя ще бъде единствената от бившата десница, която ще влезе в 44-ото Народно събрание и трябва да има силно представителство. "Това са най-важните избори, защото от БСП правят тревожни заявки за връщане назад и за реваншизъм. Корнелия Нинова заяви в Стара Загора, че демокрацията ни отне много, а Иво Христов, че ако ги били питали, ние няма да бъдем в Европейския съюз и в НАТО. Няма как това да не тревожи демократично мислещите хора" - коментира Димитър Танев.

Той е категоричен, че присъствието на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в следващия парламент ще е гаранция, че няма да има промяна на поетия курс на страната ни по отношение на НАТО и ЕС.

Водачът на листата на дясната коалиция припомни, че основните приоритети в работата му ще бъдат: запазване на енергийната независимост на България и в частност развитието на "Мини Марица-изток", "зелена" Стара Загора, силна индустриална зона в града и качествено професионално образование.

www.infoz.bg

На подобна тема