Димитър Танев: Призовавам десните избиратели да подкрепят "Реформаторски блок - Глас народен"

Убеден съм, че ще се поздравим с добър резултат на 26 март, защото социологическите агенции вече ни дават над 5% доверие. Това съобщи водачът на листата с кандидати за народни представители на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в Стара Загора Димитър Танев.

dimitar tanev 21Той призова десните избиратели да се мобилизират и да подкрепят коалицията, защото тя ще бъде единствената от бившата десница, която ще влезе в 44-ото Народно събрание и трябва да има силно представителство. "Това са най-важните избори, защото от БСП правят тревожни заявки за връщане назад и за реваншизъм. Корнелия Нинова заяви в Стара Загора, че демокрацията ни отне много, а Иво Христов, че ако ги били питали, ние няма да бъдем в Европейския съюз и в НАТО. Няма как това да не тревожи демократично мислещите хора" - коментира Димитър Танев.

Той е категоричен, че присъствието на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в следващия парламент ще е гаранция, че няма да има промяна на поетия курс на страната ни по отношение на НАТО и ЕС.

Водачът на листата на дясната коалиция припомни, че основните приоритети в работата му ще бъдат: запазване на енергийната независимост на България и в частност развитието на "Мини Марица-изток", "зелена" Стара Загора, силна индустриална зона в града и качествено професионално образование.

www.infoz.bgКога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

mini maritsa iztok

Най-четеното от последните дни

На подобна тема

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток