Десетото издание на БАТА Агро се провежда от 16 до 19 май в Стара Загора

Десетото юбилейно издание на Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА Агро се провежда от 16 до 19 май на летище Стара Загора. То беше официално открито от министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.

bata agroКомпаниите представят последните новости в бранша, с акцент върху агротехника и възможност за демонстрации и тест драйв. За първи път има нов сектор в изложението - животновъдство. Участие фермери, селекционери, фирми, предлагащи продукти и услуги, съобщават от Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА).

Фокусът на изложението е земеделската техника, но през годините успешно бяха застъпени: семена, препарати за растителна защита и торове, напоителни системи, дърводобив и дървообработване, парници и оранжерии, фуражна индустрия, строителни компоненти, строителна техника, инструменти, резервни части и консумативи, финансови институции, консултантски услуги, автомобили и др.

www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Пеперуда, кацнала на рамото
Премиера на 28 септември, 18 часа, кино "Одеон", София

barcelona stoichkov stara zagora
stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема