Десетото издание на БАТА Агро се провежда от 16 до 19 май в Стара Загора

Десетото юбилейно издание на Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА Агро се провежда от 16 до 19 май на летище Стара Загора. То беше официално открито от министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.

bata agroКомпаниите представят последните новости в бранша, с акцент върху агротехника и възможност за демонстрации и тест драйв. За първи път има нов сектор в изложението - животновъдство. Участие фермери, селекционери, фирми, предлагащи продукти и услуги, съобщават от Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА).

Фокусът на изложението е земеделската техника, но през годините успешно бяха застъпени: семена, препарати за растителна защита и торове, напоителни системи, дърводобив и дървообработване, парници и оранжерии, фуражна индустрия, строителни компоненти, строителна техника, инструменти, резервни части и консумативи, финансови институции, консултантски услуги, автомобили и др.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор