В Стара Загора ще се проведе Международният турнир по карате за купа "Верея"

Стара Загора ще бъде домакин на 29-ото издание на традиционния Международен турнир по карате киокушин за купа "Верея". Най-старият турнир по карате у нас е организиран от Община Стара Загора, Българската карате киокушин федерация и Спортен клуб „Аскен".

karateСъбитието, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“, ще се проведе на 23 април 2017 г. Официалното откриване е насрочено за 12:00 часа.

На 22 април в 12:00 часа започва Държавно първенство по карате за деца (кумите и ката). За участие в спортните прояви са заявили участие общо около 300 състезатели. Те ще се проведат в общинската спортна зала „Иван Вазов" в Стара Загора.

Входът за посетители е свободен.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор