Старозагорските депутати от ГЕРБ: Ще изпълним всеки поет ангажимент и няма да предадем доверието на хората

Старозагорските депутати от ГЕРБ: Ще изпълним всеки поет ангажимент и няма да предадем доверието на хората

Продължаваме работата си в интерес на хората, на целия Старозагорски регион. Благодарим на всички, които ни се довериха и ни подкрепиха на предсрочните парламентарни избори в края на март.

Това каза Емил Христов, общински ръководител на партията и народен представител в 44-то Народно събрание, по време на форум на общинската структура на ГЕРБ в Стара Загора, който се проведе на 24 април вечерта, съобщиха от пресцентъра. На събитието присъстваха също и избраните за депутати от партията Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев, организационният секретар Николай Диков, членове на общинската организация на ГЕРБ. Гости бяха общинските ръководители от област Стара Загора.

„Работихме като екип, убедени, че само общата работа и единството ще ни доведат до крайния успех и до възможността ГЕРБ да състави правителство, а лидерът ни Бойко Борисов за трети път да бъде премиер на България“ - подчерта Емил Христов.

По време на събранието бяха отчетени резултатите от изборите в община Стара Загора, в детайли бе анализирано и постигнатото по квартали и села.
„Водихме позитивна и иновативна предизборна кампания, което рязко ни отличаваше от опонентите ни“ - каза Николай Диков. Според него кампанията е била изключително тежка и динамична, но от това ГЕРБ в Стара Загора е излязъл много по-силен и единен като екип. Той благодари на целия предизборен щаб за денонощната работа, на всички общински съветници и кандидати за депутати за положените усилия, на Младежи ГЕРБ - за енергията и желанието за работа.

„Резултатите в Община Стара Загора от последните три вота за Народно събрание са категорични – ГЕРБ е първа политическа сила“ - посочи организационният секретар. „През 2013 г., когато първото правителство на Борисов подаде оставка и след аферата Костинброд на Бареков и Мая Манолова, за партията в Стара Загора са гласували 26 601 души. През 2014 г., след Орешарски, гласа си за ГЕРБ в общината са дали 27 085 души. На предсрочните парламентарни избори преди месец са ни подкрепили близо 30 000 души“.

Беше отчетена положителната и устойчива във времето тенденция на покачване на доверието на избирателите в общината към ГЕРБ, като за това основна заслуга има доброто управление на кмета Живко Тодоров и на общинските съветници от ГЕРБ, които са 27 от общо 51 души в Общинския съвет. На изборите през месец март, на територията на всички административни бюра в Стара Загора, ГЕРБ е първа политическа сила. Партията печели изборите в 37 от общо 51 села в общината.

Четиримата народни представители от ГЕРБ бяха категорични, че ще работят с много хъс и няма да предадат доверието на хората. Те подчертаха, че всички заедно – депутати, общински съветници и кметове ще работят и отстояват интересите на Старозагорски регион. „Ще направим и невъзможното, за да изпълним всеки поет от нас ангажимент към избирателите“ - посочи Маноил Манев.

От началото на месец май започват работа и редовните приемни на четиримата народни представители от ГЕРБ във всички 11 общини. Графикът, с конкретните дни и часове, ще бъде обявен в сайта на ГЕРБ, в медиите, социалните мрежи и в офисите на партията в областта.

www.infoz.bg

На подобна тема