В Стара Загора ще има нова зала за художествена гимнастика

В Стара Загора ще има нова зала за художествена гимнастика

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие новата зала за художествена гимнастика на 10 май от 14:00 часа. Стойността на извършения проект за „Преустройство на съществуваща зала за борба в Зала по художествена гимнастика“ е 308 024 лв. без ДДС.

Основната цел на строително-монтажните работи е свързана с осигуряване на икономия на енергия и топлосъхранение, безопасна експлоатация, хигиена, опазване здравето и живота на хората, и едновременно с това подобряване общия естетически вид на сградата, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Новата зала за гимнастика в Стара Загора, обявен за „Европейски град на спорта 2017“, дава възможност на състезателите да тренират в прекрасни условия и да печелят още повече успехи. След извършения от общината ремонт, бившата зала по борба се превърна в перфектна зала по художествена гимнастика.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема