В Стара Загора ще се проведе изложението "От любов към българското"

От 23 до 28 май в Стара Загора ще се проведе изложението "От любов към българското". То обединява няколко основни сектора: български ръчни изделия, био и натурални хранителни продукти, дрехи и кожени изделия, българска традиционна кухня.

lyutenitsaИзложението се провежда във формат национално турне тази пролет. Гостува в десет града по шест дни. Изложението беше в Горна Оряховица, Свищов, Шумен, Варна, следват Стара Загора, София и Пловдив.

Част от участниците имат благотворителна кауза. Подробности ще бъдат представени на пресконференция в Стара Загора на 22 май.

www.infoz.bg

 barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор