Депутатът Емил Христов направи дарение на читалището в село Еленино

Народният представител от ГЕРБ – Стара Загора Емил Христов и общински ръководител на партията зарадва жителите на село Еленино с 32-инчов телевизор. Дарението беше направено на връх празника на местното читалище „Просвета“, което отбеляза своята 90-годишнина.

„Това е един скромен подарък за читалището, защото разбрах, че имате нужда от него. Радвам се, че съм сред вас днес, че имам възможност да съм част от празника ви. Пожелавам ви здраве и все така да бъдем заедно, защото делението не води до нищо добро, във всяко отношение“ - каза Емил Христов. Той благодари на кмета на старозагорското село Съби Димов за добрата работа в полза на населеното място. „Нека и занапред да вършим ежедневните си задачи с вас така, както досега, за да бъдем в подкрепа на жителите на Еленино. Гарантирам, че групата на народните представители от ГЕРБ ще продължава да работи в интерес на всички граждани на България“ - допълни Христов.

На празника, по повод юбилея на читалището, присъстваха още областният административен секретар на партията Кремена Мандаджиева, членовете на общинското ръководство на ГЕРБ в Стара Загора – общинският съветник и отговорник за комуникацията между администрацията и селото Милена Желева и Таньо Брайков, председател на Общинския съвет в града.

elenino

www.infoz.bg

На подобна тема