Стандард Профил България - нов завод

450 работни места се създават в нов завод на "Стандард Профил България" в Стара Загора

Премиерът Бойко Борисов и министърът на икономиката Божидар Лукарски ще открият нов завод на "Стандард Профил България" ЕАД в Стара Загора. Официалната церемония ще се състои на 28 май 2015 г. от 13:00 часа, съобщиха от ръководството на предприятието. Дружеството произвежда пълната гама каучукови уплътнения за автомобилната индустрия и е сред водещите в този сектор в Европа.

Негови основни клиенти са: Фолксваген, Фиат, Рено Дачия, Дженерал Моторс и Даймлер.
Вижте и информация от откриването на завода на 28 май 2015 г. и видео с приветствията.

Новият завод, в който са инвестирани 22 млн. лева, ще изпълнява поръчки за Дженерал Моторс. Предприятието ще изработва компоненти за новия модел на Опел Астра. През следващите две години в завода на "Стандард Профил България" ЕАД ще бъдат назначени 450 души. За целта ръководството на "Стандард Профил България" търси персонал с техническо образование.

В момента в "Стандард Профил България" ЕАД, което е едно от най-големите предприятия в област Стара Загора, работят 1130 души.

"Стандард Профил България" ЕАД работи според изискванията на стандарти ISO/ITS 16949 - за автомобилната индустрия; ISO 14001 - за опазване на околната среда; OHSAS 18001 - за безопасност.

Стандард Профил България ЕАД - Стара Загора

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg

Споделете!

На подобна тема