Осигурен е безплатен транспорт за музикално–звуковия спектакъл Молитва за Стара Загора

Осигурен е безплатен транспорт за музикално–звуковия спектакъл "Молитва за Стара Загора"

Уникалният спектакъл от музика и светлина „Молитва за Стара Загора“, който ще се проведе на 31 юли от 21:00 часа, ще бъде кулминацията в програмата на Община Стара Загора за отбелязването на 140 години от боевете за Стара Загора.

За желаещите жители и гости на града да се изкачат в празничната вечер до Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора", кметът Живко Тодоров осигурява безплатен транспорт. Автобусите ще тръгнат в 20:00 часа от паркинга зад сградата на Драматичен театър „Гео Милев“.

След края на церемонията автобусите ще обслужат следните спирки: „Чайка“ – „Кл. Охридски“ – „Алана“ – „Верея“ – „Отец Паисий“ – „V–то ОУ“ „Чая“–  „Магазин Билла“– „Три чучура“ – „Железник изток 2” – „Железник изток 1” – „Железник РПУ” – „СОУ Железник” – „Железник 2” – „Железник обръщало”.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор