Непълнолетните трябва да бъдат с придружител на 20 септември на стадион "Берое"

Пропускателният режим за влизане на стадион „Берое“ на 20 септември за звездния мач между легендите на "Барселона" и отбора на Стоичков и приятели, ще се осъществява през общо 5 контролно-пропускателни пункта в периферията на стадиона.

Три пункта откъм кръговото кръстовище пред самия стадион ще водят към входове с номера 1, 2, 3 и 4. Два пункта откъм улица „Берое“ ще водят към входове с номера 5 и 6. За улеснение на притежателите на билети, всички пропускателни пунктове са обозначени на приложената схема.

Пунктовете ще бъдат отворени от 17:30 часа, а самите входове на стадиона ще започнат да пропускат посетители от 18:00 часа. Затворен за преминаване за автомобили ще бъде районът около стадиона, а именно: ул. „Братя Митови“, ул. „Берое“, както и кръговото кръстовище пред стадион „Берое“.

Забранено ще бъде влизането на стадиона с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на стадиона е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А и В.

Лица до 18 години ще могат да присъстват на събитието с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Задължително е да носите със себе си и документ за самоличност за съответното лице, на което сте придружител (акт за раждане или лична карта).

Най-големите фенове на носителя на „Златната топка“ Христо Стоичков ще имат възможност да се сдобият с фен артикули на Камата в специално обособени пунктове пред входове 1, 2 и 5.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Началото е в 20:00 часа.

barcelona stara zagora KPP scheme

www.infoz.bg

Теми:

Най-четеното от последните дни