Бизнес закуска за работодатели ще се проведе в Стара Загора

Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора и Европа Директно – Стара Загора организират бизнес закуска за партньори и работодатели по повод предстоящите Европейски дни на труда. Тя ще се проведе на 18 септември от 15 часа в Мол Галерия Стара Загора.

analysisРаботодателите получават безплатно достъп до хиляди автобиографии, докато търсещите работа имат шанс да намерят своето работно място в различни икономически сектори.

От началото на годината 163 души са се регистрирали в Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора след завръщане от работа в чужбина. От тях 14 са висшисти, 88 са със средно образование, 18 са само с професия, 30 са с основно образование, 10 – с начално, 3 са без образование.

Желаещите да участват трябва да потвърдят на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефони 042 697555, 0878 274955.

www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД