Христо Стоичков и легендите на "Барселона" бяха посрещнати от кмета Живко Тодоров в Стара Загора

Легенди на Дрийм тийма на "Барселона", Христо Стоичков, негови съотборници от националния отбор от 1994 г. и приятели бяха посрещнати от кмета на Стара Загора Живко Тодоров в Регионалния исторически музей.

Сред тях бяха: Хулио Салинас, Андони Гойкоечея, Алберт Ферер, Сержи Бархуан, Джика Попеску, Хесус Ангой, Даниел Боримиров, Бончо Генчев, Васил Длаголов, Ивко Ганчев, Красимир Балъков, треньорът Христо Бонев др. Именитите футболисти разгледаха богатото културно-историческо наследство и се направиха много снимки за спомен.

Живко Тодоров поздрави гостите и им благодари за грандиозното спортно събитие, в което ще участват. Звездната футболна среща между Дрийм тийма на "Барселона" и отбора на Христо Стоичков е на 20 септември от 20 часа на стадион "Берое".

"Изкарах най-хубавите си години като футболист с вас и много благодаря, че сте тук" - обърна се към съотборниците си от Барса Христо Стоичков. "Днес е много специален ден за мен, защото на терена няма да излязат два отбора един срещу друг, всички са приятели, а това е най-важно" - каза Камата.

Той подари на кмета на Стара Загора прочутата фланелка на каталунския тим с №8 и реплика на стадиона в Барселона "Камп Ноу".

Живко Тодоров и Христо Стоичков

Христо Стоичков, Живко Тодоров, Петко Петков и Хулио Салинас

Барса и тоборът на Христо Стоичков и приятели

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

Интервю с Васил Драголов преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

Венета Асенова | www.infoz.bg

На подобна тема