Модерно оборудване ще привлича в Стара Загора големи лекоатлетически първенства

Стадион "Берое" в Стара Загора вече разполага с оборудване за провеждане на големи първенства по лека атлетика, съобщиха от Спортен клуб по лека атлетика "Берое".
Доставена е част от оборудването, собственост на клуба, което включва - 120 препятствия, брандирани с името на тима и стадиона, 16 стартови блокчета, стойки, летви и метър за скок височина, копия и всичко, от което се нуждаят състезатели и треньори.

съоръжения за писта - стадион БероеОборудването се доставя от Германия, с помощта на Българската федерация по лека атлетика, Министерството на младежта и спорта и спонсори.

БФЛА ще закупи и предостави за ползване на СКЛА "Берое" клетка за чук и диск, скочище за овчарски скок и препятствия за стипълчейз.

Стадион "Берое" ще бъде домакин на Европейско отборно първенство по лека атлетика, втора лига, на 20 и 21 юни 2015 г.

Това оборудване ще позволи на Стара Загора, при провеждането тази година на възстановения Международен турнир „Самарско знаме“, да го направи още по-атрактивен, с повече дисциплини. Той ще се проведе на 18 юли от 18:00 часа на стадион "Берое".

infoz autor www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Интервю на Венета Асенова с Хулио Салинас (Julio Salinas Fernández) преди мача между легендите от Дрийм тийма на Барселона с отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора

Интервю с Васил Драголов

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема