Юлиан Константинов е член на журито за избор на Царица на Августиада

Известният бас Юлиан Константинов ще бъде част от 10-членното жури за избор на Царица на Августиада - посланик на едноименния Фестивал на виното и културното наследство, който ще се проведе за шеста поредна година в Стара Загора.

Юлиан КонстантиновТазгодишната носителка на короната ще бъде избрана на 13 октомври по време на спектакъл в Държавна опера - Стара Загора от 19 часа. Председател на журито е Галина Нифору. Входът е свободен!

Юлиан Константинов ще излезе на сцената на Операта в Стара Загора на 19 октомври от 19 часа в ролята на Филип Втори в премиерния спектакъл на операта „Дон Карлос“ от Джузепе Верди. С премиерата ще бъде открит и новият творчески сезон на Операта.

Юлиан Константинов е пял на най-големите сцени по света - La Scala, Metropolitan, Covent Garden, Paris Opera de Bastille, Vienna State Oper, Teatro Colon, Liceo Barcelona, Real Madrid, както и оперите в Рим, Парма, Венеция, Флоренция, Токио, Мюнхен, Тулуза, Ница, Страсбург, Тел Авив, Женева.

Августиада - избор на Царица Августиада

Видеото е изработено от екипа на "Инфоз". То показва етапи от кастинга за избора на Царица на Августиада 2017. Видеото е част от конкурса, който се проведе в залата на операта в Стара Загора

www.infoz.bg

На подобна тема