Старозагорският зоопарк отбелязва своя празник на 22 април

Празникът на зоопарка в Стара Загора ще бъде отбелязан на Деня на Земята – 22 април от 11 часа. Подготвена е богата програма от много музика и танци, с участието на вокални формации „Усмивки”, „Траяна глас”, „Звездопад”.

Към празника се присъединяват фолклорна школа „Жарава”, детски танцови състави „Тракийче” и „Загорци”, фолклорно танцово студио „Настроение”, мажоретен състав и др.

Организатори са Община Стара Загора, НЧ „Родина-1860”, Център за подпомагане за личностно развитие, ЦПЛР – Астрономическа обсерватория, Регионален исторически музей, НЧ „Св. Кл. Охридски - 1858”, НЧ „Георги Бакалов - 1933”. Те са подготвили пъстри игри, награди и изненади за всички, които решат да споделят празника на старозагорския зоопарк.

Ще има творчески ателиета и работилници, отворени за всички сръчни ръце и любознателни натури. Ще имате възможност да направите първите си стъпки в изучаване на Слънцето и Космоса, да разберете как се намират и проучват археологически артефакти, ще рисувате и творите красоти и полезни съоражения за природата, ще научите много интересни факти за света около нас, ще се движите като животните, ще разучите народни танци и хора на импровизирана сцена-мегдан… и много други, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Afish 22april19

www.infoz.bg  www.infoz.bgНай-четеното от последните дни